10 thoughts on “Panagiotis”

  1. Nice, opws kai oi upoloipes fwto allwste! Eiste thessaloniki twra? Na kserw na pw stous gnwstous mou na ntunontai pio omorfa :p

  2. Είναι -τουλάχιστον- ντροπή σας που δεν περιέχετε στα links σας τον Sartorialist

  3. Yorgo το 99.9% των επισκεπτών γνωρίζουν το the Sartorialist είναι σαν να βάζουμε link στο google…

  4. Με την ίδια λογική δεν βάζεις και το Facehunter.
    Επίσης, οι επισκέπτες αυτής της σελίδας μετά από τα πρωτοσέλιδα στην Λάιφο δεν θεωρώ ότι είναι γνώστες του Sartorialist αλλά είναι μιας ευρείας γκάμας. Το ότι δεν το αναγνωρίζετε αυτό μάλλον σημαίνει ότι δεν θέλετε να προβάλετε μια πρωτότυπη δουλειά όπως του Sartorialist δίπλα στην δικιά σας, μιας και κάτι τέτοιο θα έδειχνε ότι το μόνο που κάνετε είναι copy-paste της πετυχημένης δουλειάς του στην Αθήνα.

    Με όλο τον σεβασμό στις καλοτραβηγμένες φώτο και στην προσπάθειά σας, δέχεστε εύσημα για τις φωτογραφίες, όχι για την ιδέα. Κανείς δεν είπε για παρθενογένεση, από την άλλη μια απλή αντιγραφή θα θεωρείται αξιόλογη μόνο στα μάτια αυτών που δεν ξέρουν από Sartorialist και τελικά, αυτοί εύχομαι να είναι πολύ λίγοι.

  5. auta ta site iparxoun edw kai xronia. the sartorialist den itan to prwto, kai oute kan kseroume pioi itan prwtoi. pantou sto kosmo to kanoun auto. kai to streetgeist mas exei panta piotita. bravo sas.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.